Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Hotel Marita
Kontaktne informacije

Hotel Marita
Obala 89
6320 Portorož

Email naslov 5 617 22 00
Email naslov 5 617 22 17
Email naslov hotel.marita@siol.net
Email naslov http://www.hotel-marita.si/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Hotel Marita se nahaja v mirnem okolju Portoroža v bližini marine. Hotel obdaja zeleni botanični vrt in je le streljaj od morja in teniških igrišč. Arhitektura hotela Marita se povezuje z naravo, ki spaja okolje z udobjem za goste. Ponujamo individualnost, vrhunsko storitev in izvrstno kulinarično ponudbo ter spa storitve. Hotel Marita je oaza na morju, ki bo osvojila vsakega gosta brez meja in tako lahko udobje sprostitve za vsakogar v hotelu Marita postane stalnost.

Dodatna ponudba

Razvajajte se lahko v sobah z udobjem nešteto zvezdic ter obkroženi z naravo in morskim zrakom. Odločite se lahko za dvoposteljne sobe, junior in grande suite ali predsedniški apartma. V Mariti lahko zares občutite harmonijo ugodja, saj se prav tako lahko razvajate v notranjem in zunanjem bazenu, savnah ali v Marita Spa centru, kjer vam nudimo najboljše tretmaje iz tradicionalne in sodobne masaže ter nege telesa.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine