Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Hotel Histrion
Kontaktne informacije

Hotel Histrion
Obala 2,
6320 Portorož

Email naslov 5 695 00 00
Email naslov 5 674 64 10
Email naslov booking@h-bernardin.si
Email naslov http://www.h-bernardin.si/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Prestižni Grand hotel Bernardin v Portorožu je prvi kongresni hotel v Sloveniji. Obdan je z mirnim, zelenim okoljem in se ponaša s prečudovito lego tik ob morju. Hotel nudi 241 sodobno opremljenih sob z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih apartmajev, 11 junior suit-ov in 9 nadstandardnih sob.

Dodatna ponudba

V zadnjih nekaj letih so bile vse sobe prenovljene. Gostje lahko v hotelu izbirajo med elegantno à la carte restavracijo Pečina ali prestižno restavracijo Sun Set, ki ob bogati gastronomski ponudbi omogoča edinstven panoramski pogled na portoroški zaliv. V objemu zahajajočega sonca in ob melodijah klavirja sta Grand Cafe in Cocktail lounge idealna za sprostitev ali kramljanje ob cocktailu. Od septembra 2005 dalje je gostom na voljo nova terasa Grand Garden (neposredno ob Grand Cafe-ju) z bogato ponudbo raznih osvežilnih napitkov in čudovitim pogledom na morje.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine