Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Hotel Žusterna
Kontaktne informacije

Hotel Žusterna
Istrska 67
6000 Koper

Email naslov 5 610 03 00
Email naslov 5 610 03 09
Email naslov zusterna@terme-catez.si
Email naslov http://www.terme-catez.si/si/obala/namestitev/zusterna/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Aquapark hotel Žusterna*** ponuja 114 standard in superior sob, 8 novih superior sob, ki so lahko med sabo povezane (4 pari sob), 2 suiti, apartma do 4 osebe, novi apartma do 6 oseb in novi apartma do 8 oseb.Prijetne klimatizirane sobe so dvo- in enoposteljne s kopalnico (prha, fen), mini barom, telefonom, SAT TV in dostopom do interneta prek telefonske linije. Hotelska restavracija vas pričakuje s pestro in raznovrstno penzionsko kuhinjo ter ponudbo vrhunskih vin.

Dodatna ponudba

Prijazno osebje v Aquapark hotelu Žusterna bo poskrbelo za vaše dobro počutje, da bo vaš oddih na slovenski obali toplo, sončno doživetje v vsakem letnem času. Aquapark hotel Žusterna ponuja gostom številne vodne radosti v Aquaparku, največjem vodnem parku na slovenski obali. Pri nas najdejo primerno zabavo in sprostitev prav vsi, še posebno dobro pa se tu počutijo družine z otroki. Otroci se lahko zabavajo v novem mini casino-ju s številnimi igralnimi avtomati, starši pa uživajo na obnovljeni terasi s čudovitim pogledom na morje.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine