Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Garni hotel Pristan
Kontaktne informacije

Garni hotel Pristan
Ferrarska ul. 30
6000 Koper

Email naslov 5 614 40 00
Email naslov 5 614 40 40   
Email naslov http://www.pristan-koper.si/slo/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Garni hotel Pristan je hotel s štirimi zvezdicami in leži na robu zgodovinskega koprskega mestnega jedra, kjer se prepletata preteklost in sodobnost. Zaradi bližine največjih podjetij v Kopru (Luka Koper, Intereuropa, Banka Koper, Istrabenz,...) so redni gostje hotela predvsem poslovneži. Sredi poslovnega središča hotel nudi mirno delovno okolje, prostore za sestanke, srečanja, izobraževanje ali počitek po napornem delovnem dnevu.Bogata zgodovina je mestu in zaledju zapustila številne kulturno-zgodovinske spomenike, zato hotel privablja tudi turiste.

Dodatna ponudba

Zunanji videz hotela je unikaten vse linije se združujejo v enotno podobo velike barke.Ni pa samo zunanjost tista, ki poudarja enkratnost hotela Pristan. Zaradi manjših kapacitet je oseben kontakt med hotelskim osebjem in gosti toliko pristnejši, organiziranost dela pa omogoča, da se osebje posveti vsakemu gostu in mu kar najbolje ugodi v iskanju udobja.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine