Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Pizzerija pod Jenkovo lipo
Kontaktne informacije

Pizzerija pod Jenkovo lipo
Dvorje 58
Cerklje 4207

Email naslov 04/25-25-200
Email naslov 04/2525205
Email naslov podjenkovolipo@t-2.net
Email naslov www.podjenkovolipo.si


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Pizzerija Pod Jenkovo Lipo se nahaja na atraktivni lokaciji, le nekaj minut vožnje iz Kranja ob poti na smučišče Krvavec. Čudovita okolica bližnjih gora, svež zrak in mir vam v kateremkoli letnem času pričarajo sprostitev. Pizzerija je namenjena vsem, ki v zavetju prijetne umirjenosti radi popijete kavico ali pa z družino in prijatelji posedite ob dobri hrani. V zadnjih letih je postala zbirališče kolesarjev, padalcev, balinarjev, smučarjev in ostalih rekreativcev. Dnevno lahko prebirate časopis Dnevnik ali Finance. Zaradi prenove gostinskega lokala lahko sprejmemo do 200 gostov.

Dodatna ponudba

V zimskem času vam je na voljo še zimski vrt, v poletnem času pa prijetni letni vrt. Na travniku poleg pizzerije stoji teniško igrišče, igrišče za odbojko, prostor za piknike ter otroško igrišče. Za najmlajše smo priskrbeli previjalno mizo in otroške stole. Lokal pa je tudi invalidom prijazen ( WC, vhod ). Naše prijazno osebje vas bo razvajalo z odličnimi okusi raznovrstnih pizz iz krušne peči, zrezkov, pečenih in ocvrtih jedi, jedi na žaru, morskih jedi, solat in sladic. Prodajamo karte za smučišče Krvavec. Ob nakupu smučarske karte dobite vrednostni bon za mini pizzo! Na voljo imamo veliko lastno parkirišče. Hrano pripeljemo tudi na dom. Veselimo se vašega obiska!

Prikaz na zemljevidu

Lokacija

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine