Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Hotel Vitranc
Kontaktne informacije

Hotel Vitranc
Podkoren 94
4280 Kranjska Gora

Email naslov 04 580 95 20
Email naslov info@vitranc.si
Email naslov http://www.vitranc.si/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

V središču idilične (prijetne) vasice Podkoren v Zgornjesavski dolini stoji hotel Vitranc, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo, zgrajen je bil namreč že pred drugo svetovno vojno. V recepciji hotela goste pričakamo s prisrčno dobrodošlico. Trudimo se, da je bivanje pri nas čim bolj prijetno in udobno. Hotel nudi 15 sob, možnost nastanitve 47 oseb, poleg vseh zahtevanih komoditet imajo 4 sobe tudi balkon. Sobe na južni strani ponujajo pogled na vitranško strmino, kjer potekajo FIS tekmovanja za svetovni pokal. Vse sobe so urejene v lepem podeželskem slogu. Pestrost jim daje raznolika notranja oprema ter domiselni dekorativni dodatki.

Dodatna ponudba

V hotelu se razveselimo tako posameznih gostov in družin, kot tudi večjih zaključenih družb. Gostimo številne športne reprezentance, pa tudi poslovne skupine, z možnostjo uporabe večjih prostorov za konferenčne sestanke. V celoti ponuja hotel skupaj z depandanso možnost nastanitve 100 osebam. Nastanjenim in naključnim obiskovalcem pripravljamo slastne jedi v popolnoma prenovljeni restavraciji. V sklopu hotela je bife Pajzl, ki bo marsikomu prirastel k srcu.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine