Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Apartmaji Rožle
Kontaktne informacije

Apartmaji Rožle
Ulica dr.Josipa Ticarja 14
4280 Kranjska Gora

Email naslov 04 588 13 74
Email naslov info@rozle.si
Email naslov http://www.rozle.si/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

V središču Kranjske gore, med hotelom Lek in odcepom za hotel Alpina, stoji ob glavni cesti apartmajska hiša Rožle. V različno velikih apartmajih, za 2 do 8 oseb (skupno 38 ležišč), s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom, kopalnico s prho, WC-jem, SAT TV in telefonom. Med gosti s posebnim ponosom štejemo številne vrhunske športnike, med katerimi smo posebno ponosni na Japonsko skakalno reprezentanco, ki se od športnih naporov med poletnimi in zimskimi tekmovanji spočije v prijetnem vzdušju naše hiše. Za kar najboljše počutje v prijetnem domačem okolju smo za vas v kletnih prostorih uredili savno, solarij ter fitness, ki je na voljo vsem našim gostom.

Dodatna ponudba

V prijazno urejeni zajtrkovalnici, Vam po želji postrežemo tudi z zajtrkom, za manjše zaključene družbe pa tudi s prigrizki. Ponudimo Vam tudi polni penzion (kosilo in večerja), 40m oddaljenem hotelu Lek ali v 200m oddaljenem Železničarskem domu. V vseh apartmajih je na voljo kabelska televizija in telefon. V spodnjih prostorih vam je na voljo klubska soba.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine