Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Aquapark Bohinj
Kontaktne informacije

Aquapark Bohinj
Triglavska cesta 17
4264 Bohinjska Bistrica

Email naslov 08 200 41 40
Email naslov http://www.bohinj-park-hotel.si/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Kot 1. EKO hotel v Sloveniji ustvarjamo oazo sprostive in udobja v osrčju narave, na robu Triglavskega narodnega parka, ter z izjemno lokacijo in naravnimi danostmi, ki jih nudi - obenem spodbujamo aktivno preživljanje prostega časa in splošno kulturo zdravega in naravi prijaznega načina življenja; naše goste sprejmemo kot prijatelje in za njihovo zadovoljstvo stremimo k nenehnemu izboljševanju naših storitev s prijaznostjo, strokovnostjo in stalnemu izpopolnjevanjem naših zaposlenih.

Dodatna ponudba

Za zabavo in razvedrilo je v hotelu na voljo tudi bowling, ekskluzivni wellness s panoramskim bazenom na vrhu hotela, restavracija a la carte, slaščičarna, aperitiv bar, kongresna dvorana in dvorane za seminarje, poročna dvorana, otroška igrala, sladoledni letni vrt ter s podzemnim hodnikom neposredno povezani Vodni park Bohinj, kjer se lahko naši gostje razvajajo v masažah, savnah in drugih programih, svoje jeklene konjičke pa lahko varno parkirajo v podzemni garaži.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine