Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Camping Bled
Kontaktne informacije

Camping Bled
Kidričeva cesta 10c
4260 Bled

Email naslov 04 579 11 26
Email naslov info@camping-bled.com
Email naslov http://www.camping-bled.com/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Bled očara slehernega obiskovalca s svojo pokrajinsko lepoto in edinstvenim alpskim jezerom. Blejski otok, ki je že stoletja simbol regije, lahko obiščete s tradicionalno pletno in se vzpnete na vrh stopnišča z 99 stopnicami. V očarljivi cerkvici pozvonite na zvon želja v upanju, da se vam bodo uresničile vaše želje.

Dodatna ponudba

Bled je enkratno izhodišče za odkrivanje bogate naravne in kulturne dediščine Slovenije, njegova okolica pa nudi vrsto športnih aktivnosti. Za vse pogumne in aktivne so na voljo rafting, canyoning, jadralno padalstvo, balonarstvo in številne druge aktivnosti v naravi. Bled je znan kot zibelka golfa v Sloveniji, kjer se zbirajo golfisti s celega sveta, da bi se preizkusili na enem njegovih izjemnih igrišč. Najnovejša pridobitev Bleda je sprostitveni center Wellness Živa v Hotelu Golf, ki v svojih termalnih bazenih, savnah in centru lepote telesa in duha nudi božansko sprostitev.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine