Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Alibi hostel

dummy


Kontaktne informacije

Alibi hostel
Kolarjeva 30
1000 Ljubljana

Email naslov 1 433 13 31
Email naslov info@alibi.si
Email naslov http://www.alibi.si/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Alibi Rooms hostel ponuja odlično namestitev v obnovljeni stanovanjski hiši, ki se nahaja na Kolarjevi 30 za Bežigradom. Hiša se nahaja 1 km od mestnega središča in 400 m od centralnega stadiona za Bežigradom. V bližini se nahaja avtobusno postajališče s katerim se pripeljete v center mesta v 5 minutah. Če radi pešačite pa ste v centru v 20 minutah. Pred hišo se nahaja veliko zaprto parkirišče, na katerem bo vaš jekleni konjiček popolnoma varen.

Dodatna ponudba

Hiša je obdana z veliko zelenico in različnimi drevesi. Ti v poletnih dneh ponujajo prijetno ohladitev, hkrati pa omogočajo popolno zasebnost. Hostel ponuja 10 sob, katerih kapacitete so od 2 do 6 postelj. Sobe se nahajajo v treh nadstropjih. Vse so opremljene, prostorne, čiste in svetle. V vsakem nadstropju so ločene ženske in moške sanitarije in kopalnice s tuši. Posamezno nadstropje ima tudi skupni prostor z mizo in stoli za manjše opravke in druženje.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine