Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Hotel Safir
Kontaktne informacije

Hotel Safir
Partizanska cesta 149
6210 Sežana

Email naslov (05) 731 44 44
Email naslov (05) 731 44 55
Email naslov rezervacije@safir.si
Email naslov www.safir.si


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Ob prihodu v Sežano ne morete spregledati moderne, živahno oranžne stavbe hotela Safir. Sicer moderno zasnovana stavba se z izborom barv lepo zlije s kraškim okoljem, v nočnih urah jo popestri zanimiva, večbarvna osvetlitev. Hotel je primeren za poslovne in počitniške goste, prenočitve ali daljši oddih na vedno čudovitem Krasu. Hotel leži v neposredni bližini avtoceste Sežana - Ljubljana in avtoceste Videm – Trst ter je le dobrih 30 kilometrov oddaljen od letališča Ronchi dei Legionari v Italiji.

Dodatna ponudba

V igralnem salonu-casinoju Safir smo v juliju povečali število igralnih mest. Gostje se lahko na novih igralnih avtomatih preizkusijo v novih igrah, na razpolago pa je tudi večje število iger, za katere so se gostje tudi v preteklosti pogosto odločali. V preteklih mesecih so se obiskovalci igralnega salona lahko zabavalii na 130 igralnih mestih, odslej jih je na razpolago 200. Poleg novih igralnih avtomatov sta, ob obstoječi, v salonu nameščeni tudi dve novi elektronski ruleti, vsaka med njimi ponuja osem igralnih mest.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine