Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Gostišče pri Antonu

dummy


Kontaktne informacije

Gostišče pri Antonu
Cerkvenjak 28
2236 Cerkvenjak

Email naslov (02) 729 50 50
Email naslov (02) 729 50 55
Email naslov gostisce.anton@moj.net
Email naslov http://www.gostiscepriantonu.com


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Naša zgodovina sega 10 let nazaj, ko je bila na današnjem zemljišču samo šola. Nato smo v isti zgradbi odprli bistro in 3 leta kasneje restavracijo ter diskoteko. Restavracija se je postopoma širila in danes so vam na voljo; restavracijski del gostišča oz. salon, ki sprejme 60 oseb, mala soba za 30 gostov, velika dvorana, ki se deli na 3 dele, sprejme do 400 oseb.Nikakor pa ne smemo pozabiti na 2 letni terasi za cca. 200 gostov, ki sta v vročih poletnih dneh prava osvežitev.

Dodatna ponudba

Imajo širok izbor jedi od hladnih predjedi, juh, vegeterijanskih jedi, toplih predjedi, sladkovodnih in morskih jedi, mesnih jedi a'la carte, jedi z žara, različne priloge, sladice in jedi za najmlajše. Poleg navedenega vam nudijo tudi 12 vrst pizz. Gostišče nudi tudi prenočišča saj imajo štiri dvoposteljne sobe, ki so komfortno opremljene. Po predhodnem dogovoru in rezervaciji sprejemajo zaključene družbe, kot so poroke, birme, obhajila, razne obletnice itd.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine