Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Hotel Mittra
Kontaktne informacije

Hotel Mittra
Prešernova ulica 6
2250 Ptuj

Email naslov 02 787 74 55
Email naslov 02 787 74 59
Email naslov info@hotel-mitra.si
Email naslov http://www.hotel-mitra.si


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Hotel Mitra je tipičen mestni hotel, ki združuje bogato tradicijo ter sodoben pristop do gosta in uresničevanja njegovih želja. Je eden tistih dragocenih kotičkov, kjer lahko hkrati uživate v vseh pridobitvah sedanjosti ter občutite pristno domačnost in gostoljubje. Osebje Hotela Mitra si želi, da bi vam obisk pri nas ostal v lepem in trajnem spominu ter da bi se še velikokrat, sami ali v družbi, vračali kot da se vračate v svoj dom na Ptuju.

Dodatna ponudba

Bogata zapuščina zgodovine se pri nas prepleta z vsemi pridobitvami sodobnosti, ki jih potrebujete na potovanju ali poslovnem srečanju. Želimo, da se pri nas počutite kot doma, vselej ko obiščete Ptuj. Na voljo Vam je 29 sob, od tega 25 dvoposteljnih in 4 suite za štiri osebe. Vse sobe so tematsko opremljene v petih stilih: secesija, srednji vek, sodobni stil, rimski stil, meščanski in so sodobno opremljene. Za sprostitev je poskrbljeno v Wellness salonu Venera, v vinski kleti in vinoteki Osterberger, pa si lahko privoščite vrhunska vina ali pa našo hišno kavo kavarne Kipertz.

Prikaz na zemljevidu

Lokacija

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine