Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Koblarjev zaliv
Kontaktne informacije

Koblarjev zaliv
Na otok 20
2351 Kamnica

Email naslov 2 029 95 50
Email naslov 2 029 95 51
Email naslov info@koblarjev-zaliv.si
Email naslov http://www.koblarjev-zaliv.si/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Gostilna Koblarjev zaliv spada med starejše gostilne in se nahaja v neposredni bližini Maribora v prečudovitem zalivu reke Drave.Ima dolgo gostinsko tradicijo. Že leta 1972 sta gostilno odprla g.KOBLAR Stanko in Kristina, leta 91 pa jo je prevzela hčerka Mateja s Sašotom. Z novimi močmi in idejami sta leta 95 gostinski lokal renovirala in povečala.Danes naše osebje šteje 6 ljudi. Idilično okolje ob reki Dravi nudi gostu prečudovito pohodno pot od Lenta do Mariborskega otoka, kjer je tudi kopališče. Na &quot;svoj račun&quot; lahko pridejo ribiči, sprehajalci in ljubitelji veslanja oz. plovbe po reki Dravi.

Dodatna ponudba

Pogostimo vas ob različnih svečanih priložnostih, v poletnih mesecih tudi na naši terasi. Pri nas se poveselite 30. aprila, ko vsako leto ob živi glasbi prirejamo kresovanje, pridružite se nam na splavarjenju, obiščite nas po kopanju na Mariborskem otoku, po oddihu v termah Fontana, ali med nedeljskim družinskim sprehodom na sprehajalni poti med Lentom in Mariborskim otokom.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine