Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Akvarij - terarij Maribor
Kontaktne informacije

Akvarij - terarij Maribor
Ulica heroja Staneta 19
2000 Maribor

Email naslov 2 421 36 36
Email naslov 2 421 36 37
Email naslov info@florina.si
Email naslov http://www.florina.si/index.php?id=120


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Akvarij terarij se nahaja v mestnem parku. V njem si lahko ogledamo vse vrste rib od nemota pa do piranj … Ogledamo si lahko tudi plazilce - od smrtonosnega pitona do majhnih dvoživk ameriških žabic. Prijazni uslužbenci vas popeljejo in vam razložijo vse podrobnosti in stvari, ki so pomembne v zvezi z živalmi. Prostor z akvariji je dobro oskrbovan in je v njem veliko raznovrstnih rib, katerih imena in opise lahko pogledate na njihovi spletni strani. Ponujajo tudi vodstvo in obiske za večje skupine, na katere je popust.

Dodatna ponudba

Med sprehodom po mariborskem terariju in akvariju se ne moremo načuditi raznovrstnosti živalskega sveta. Hočeš nočeš moramo priznati, da so tudi kače – kakor so po eni strani strašne – po drugi strani osupljivo lepe. To spoznanje nas spodbuja k odgovornejšemu odnosu do vse narave. Zato je čas, ki ga porabimo za sprehod po mariborskem akvariju in terariju, dobro izkoriščen.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine