Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Hotel Bajt Garni
Kontaktne informacije

Hotel Bajt Garni
Radvanjska cesta 106
2000 Maribor

Email naslov 2 332 76 50
Email naslov 2 332 43 22
Email naslov info@hotel-bajt.com
Email naslov http://www.hotel-bajt.com/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Hotel stoji blizu vznožja Pohorja; tako do centra mesta kot do prvih smučišč ga loči le pet minut vožnje z avtomobilom. Nudijo sodobno opremljene sobe, tudi z dostopom do interneta, varovan parkirni prostor; prostor za hrambo opreme (smuči, koles ...), storitve pralnice in kemičnega čiščenja ter izposojo koles. V prijetnem lokalu lahko pokusite svetovno znano kavo illy in irska piva.

Dodatna ponudba

V hotelu Bajt garni ponujamo razen kakovostnih sob, tudi dodatno turistično ponudbo. Pri nas se lahko sproščate v prijetnem ambientu našega wellness centra. Ponujamo kakovostno finsko in turško savno s »chill out« prostorom, kjer lahko prisluhnete in se spočijete ob prijetni glasbi. V našem wellness centru najdete tudi turbo solarij priznane znamke Ergoline in trim prostor za rekreacijo. Prav tako smo poskrbeli za masaže, izkušen maser bo poskrbel, da boste domov odšli sproščeni in polni energije.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine