Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Muzej premogovništva
Kontaktne informacije

Muzej premogovništva
Partizanska cesta 78
3320 Velenje

Email naslov 3 587 09 97
Email naslov info@rlv.si
Email naslov http://www.rlv.si/muzej/slo/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Ambicija muzeja je zgodbo o slovenskem premogovništvu približati čim večjemu številu obiskovalcev, ne glede na starostne, gibalne, jezikovne ali kakšne druge omejitve. Zato sta pomembna načrtno pedagoško delo z vsemi obiskovalci muzejskih zbirk ter vpliv muzeja na kulturno in turistično podobo Šaleške doline in Slovenije. V delovanju muzeja so ohranjene stare rudarske vrednote – tovarištvo, solidarnost in pomoč, ki pomenijo tudi odnos do obiskovalcev in poslovnih partnerjev. Rudarski pozdrav “SREčNO” je iskrena želja za prihodnost vseh nas.

Dodatna ponudba

Vse obiskovalce v podzemnem delu tudi fotografiramo. Obiskovalci lahko potem, med obiskom, sliko naročijo in kupijo. Velikost slke je format A4, ki jo obiskovalci dobijo v lično oblikovani mapi Muzeja premogovništva Slovenije in jih nenehno spominja na njihov podzemni obisk. Sicer fotografiranje za obiskovalce v muzeju, ni dovoljeno.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine