Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Ljubljana Resort - Hotel Resort in kamp
Kontaktne informacije

Ljubljana Resort - Hotel Resort in kamp
Dunajska cesta 270
1000 Ljubljana

Email naslov 1 568 39 13
Email naslov 1 568 39 12 
Email naslov ljubljana.resort@gpl.si
Email naslov http://www.ljubljanaresort.si/


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

LJUBLJANA RESORT se razteza na šestih hektarih zelene oaze na severnem obrobju Ljubljane ob reki Savi. Kot edini turistično-sprostitveni center v osrednji Sloveniji nudi svojim gostom široko paleto storitev: hotel***, kamp****, počitniške hišice, Gostilno Štern in dopolnilne gostinske storitve v sezoni, kopališče Laguna Ljubljana mestno plažo, večnamensko dvorano, pokrit športni center ter obilico športno-rekreativnih dejavnosti na prostem in lepotni kotiček.

Dodatna ponudba

Ker kamp obkroža reka Sava, je mogoč tudi ribolov, rečne brzice in tolmuni pa kar vabijo h kajakaštvu, vožnji s kanuji ali raftingu. Drznejši gostje se lahko preizkusijo v adrenalinskem parku na drevesih. Potepanje po enem najočarljivejših evropskih mest je dopolnitev oddiha v naravi in predstavlja popotovanje skozi zgodovinsko, umetnostno, glasbeno, gledališko in kulturno dediščino. Do starega dela Ljubljane vas že v 10 minutah pripelje avtobus mestnega potniškega prometa. Za ljubitelje golfa pa naj še omenimo, da je le 20 kilometrov od Ljubljana Resorta golf klub Arboretum.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine