Slovenia Golf ugodnosti

Vstopni obrazec

Uporabniško ime:

Geslo:

Mestni muzej Ljubljana - Glavna stavba muzeja

dummy


Kontaktne informacije

Mestni muzej Ljubljana - Glavna stavba muzeja
Gosposka ulica 15
1000 Ljubljana

Email naslov 1 241 25 00
Email naslov 1 241 25 40
Email naslov tajnistvo@mestnimuzej.si
Email naslov http://www.mestnimuzej.si


<< Nazaj...

Opis in značilnosti

Ljubljana je razstavišče časovnih sprememb in Mestni muzej Ljubljana je njihovo stičišče. Z zbiranjem, ohranjanjem, dokumentiranjem, raziskovanjem in predstavljanjem kulturne dediščine in življenja ljudi, ki ga zaznamuje več tisočletna zgodovina, omogoča obiskovalcem lastna aktivna doživetja in prepoznavanje skupnega spomina. S svojimi zbirkami, dokumenti in znanji, z razstavami in dogodki Mestni muzej Ljubljana vzpodbuja samozavest slovenske prestolnice in njenih prebivalcev.

Dodatna ponudba

Tako naša stalna in občasne razstave kot številne delavnice, predavanja, vodstva, okrogle mize, gostovanja festivalov, predstave in druge kulturne prireditve ter prostočasne aktivnosti, ki jih pripravljamo samostojno ali v koprodukciji, v Mestnem muzeju Ljubljana ustvarjajo kreativno stičišče bogate dediščine, sodobnih vsebin in pogledov na življenje. S svojo odprtostjo in dostopnostjo, z informacijami in interpretacijami je nepogrešljiv vir spoznavanja preteklosti in razumevanja sedanjosti Ljubljane in širšega slovenskega prostora.

Info4tourist - nastanitev, kulinarika in vino, naravne in kulturne znamenitosti, igralništvo in zabava, rekreacija, zdravje, trgovine